streda 23. marca 2022

Skvelá trojka

Vedeli sme, že Lucia nikdy nebola proti tomu, aby ju šukali dvaja chlapi naraz. Preto nás ani neprekvapilo, že pozvanie na spoločnú súlož skutočne prijala. Mala pružné telo, ja aj Milan sme na nej súčasne mohli predvádzať neuveriteľné kúsky. Keď nastavila svoju božskú šušurku, vyzývavo roztvorila prekrvené pysky ohanbia a zavrtela zadočkom... rozdráždila nás tým pohybom ako nikdy. Milan bez zbytočných prieťahov napumpoval svoj kolík rozvášnene medzi pripravené polovičky.
„Koledovala si o to, kurvička, tak jej treba dopriať!“ pochechtával sa, keď jej vtáka zarážal do diery až po vajcia.
Lucia len zakňučala, ale potom nadskočila, roztiahla stehná a mokrou šuškou si ho osedlala. Bolo vidieť, že je vzrušením celá bez seba. Doslova na jeho penise robila ródeo. Pod napnutou kožou Milanovho penisu sa zreteľne rysovali nabiehajúce žily, v ktorých divoko pulzovala krv. Stoporený penis prudko vnikal do priestoru medzi napnutými stehnami a nadržane prirážal. Predkožka sa mu pri každom pohybe zhŕňala, penis zachádzal tvrdo a hlboko, až mu vajcia plieskali o vyšpúlenú zadnicu. Luciine šikovné ruky sa nedočkavo obomkli okolo koreňa môjho penisu, týčiaceho sa pred jej ústami. Úžasne nás oboch súčasne dráždila. Vzpínala sa a prudko narážala čvachtajúcou mušličkou na Milanov penis, jazdila na ňom a zatiaľ čo si takto užívala, vlhkým jazykom si pripravovala môjho vtáka. Nedalo jej to veľa práce. Slastne stonala, ústami nasávala pulzujúci, do maxima navretý penis a plnou silou sa narážala rozpálenými polovičkami na ďalší penis.
„ Vytrtkám ti tú nadržanú riť!“ zakričal naraz Milan a hneď to aj urobil. Pulzujúci kôl tvrdo rozrážal pevné steny ritného otvoru. Lucia sa natriasala v maximálnej rozkoši. Milan sa potil v naliatom kolíku mu mohutne pulzovalo. Keď mu Lucia prudko stisla penis aj vajcia, úd v zlosti vypľul neuveriteľné množstvo semena. Jej telo sa triaslo a vibrovalo napätím, akoby ním prechádzali elektrické výboje. Fantastický orgazmus sa nezadržateľne približoval. V našich zmohutnených penisoch už neodbytne šklbalo. Nahromadené semeno sa dralo z penisov von a na jeho výbuch nemusela dlho čakať. V extázy široko roztvorila ústa a jej pery sa vo chvíli utápali v nekonečných prívaloch striekajúceho semena. A to bol len prvý z rady našich orgazmov, ktoré sme s Luciou za to popoludnie a noc zažili! Divoká šústačka sa totižto pretiahla až do rána.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára