streda 2. marca 2022

Pracujem ako domina

Tento môj životný príbeh odštartovania novej kariéry som sa rozhodla napísať kvôli nespočetnému množstvu otázok zvedavcov na internetových stránkach, kde mám uverejnené svoje ponuky. Najčastejšie sa ma ľudia pýtajú, ako som sa dostala k tejto práci, či ma to napĺňa a podobné veci. Nemám toľko času, aby som každému osobitne vysvetľovala svoje začiatky, tak sa pokúsim zhrnúť to do jedného obsahového bloku.
Musím hneď na začiatku povedať, že to bola naozaj náhoda. Keď som mala 44 rokov, práve som sa rozviedla a mala som za sebou dve neúspešné manželstvá. Chcela som urobiť vo svojom živote obrat o 180 stupňov! Skúšala som vo svojom rodnom meste všetky normálne práce v kancelárii, ale to jednoducho nebolo nič pre mňa. Vždy som bola silné a šikovné dievča, vyštudovala som stavebný smer. V práci som bývala jedinou ženou a zvykla som si na zaobchádzanie s mužmi. Vždy som vedela ako ich usadiť, keď bolo potrebné. Vtedy som sa aj vzdala toho, že by som mohla mať úspech v partnerských vzťahoch. Takže vo veku nad 40 rokov som stratila zamestnanie, aj manžela. Každý deň som poctivo hľadala prácu, chodila po pohovoroch a dostávala som tú istú odpoveď: „Máte príliš veľkú kvalifikáciu nato, aby sme si vás dovolili zaplatiť.“
Neviem, možno ak by som vtedy s niekým skočila do postele, bolo by to iné, lebo môj vzhľad a perfektná postava si to asi priam vyžadovala. Takže som mala jedinú možnosť – začať s podnikaním.
S mojim predchádzajúcim manželom sme mali istú vášeň – často sme pozerali odvážnejšie pornofilmy a hrali sme sa so sexhračkami – bola to neškodná , hravá zábava. Tak ma napadla originálna myšlienka: skúsim podnikať v erotike!
Na úzko špecializovaných stránkach som rozhodila pár inzerátov a z ohlasov som zistila, že veľa mužov sa zaujíma o bičovanie a ponižovanie. Inak musím sa priznať, že ma veľmi inšpiroval veľmi starý film Maîtresse s Gérardom Depardieu a povedala som si takéto niečo by som chcela robiť. Sama som si navrhla plán na štúdio, v ktorom by mohli ľudia realizovať svoje tajné fantázie. Rozhodla som sa, že svojim zákazníkom rozdám kostými a dám im na výber či chcú byť potrestaní bičom, alebo reťazami.
„Naozaj budem schopná robiť to dobre?“ uvažovala som jednej noci o niekoľko mesiacov neskôr. Robila som si starosti aj s tým, že by sa niektorí muži do mňa zamilovali... To som nechcela. Chcela som byť „nad vecou“ – brať túto prácu len ako spôsob obživy – síce trochu zvláštny, ale prečo nie? Keď to trh chce, som tu aj ja, ktorá to viem poskytnúť.
Moja prvotná investícia by sa dala zhrnúť do 10.000 Eur. Kúpila som trstenice, kožené lopatky na plieskanie po zadku a biče. Pripravila som si rôzne kostýmy pre svoju postavu dominy; pani zo školy, alebo učiteľka, ktorá nosí dámsky nohavicový oblek z latexu, alebo gumy, koženú minisukňu a topánky s vysokými podpätkami. Prenajala som si priestor v priemyselnom objekte, ktorý bol vybavený aj pre normálne bývanie. Vyvarovala som sa tak nejakým otravným majiteľom, alebo susedom, ktorí by mohli mať hlúpe otázky. Mala som tam dostatok miesta na náradie, na ktoré som mohla zavesiť klienta v reťaziach, samozrejme okrem sociálneho zariadenia tam bola inštalovaná aj sprcha, čo klienti ocenili.
Hneď na začiatku som mala úspech. Klienti sa ma začali pýtať, či by si nemohli doniesť predmety z domácnosti, ako napríklad papuče alebo kuchynský zmeták. Pýtate sa prečo? Zistila som, že som vyplnila dieru na trhu špecializáciou ponižovania mužov, ktorí sú oblečení do ženských šiat.
Po niekoľkých týždňoch som mala diár úplne obsadený a teraz mám už prevažne stálych zákazníkov, ktorí si užívajú rôznorodosť fantázií. Niektorí majú radi, keď ich priväzujem a bičujem, niektorým sa páči plieskanie po zadku. Iní klienti chcú, aby som ich tvrdo bila. Mám aj klientov, ktorým sa páči, keď ich ponižujem slovne. Väčšina mužov má rada, keď ich plieskam po zadku – hlavne tí , ktorí majú v zamestnaní významnú pozíciu. Väčšinou sú to riaditelia a manažéri, ktorí si radi obliekajú oblečenie pre slúžky a školské uniformy. Ďalšou populárnou fantáziou je hra na dospelé „dieťa“, keď muži nosia detské plienky a chcú, aby som s nimi zaobchádzala ako s malým dieťaťom. Nebudem prezrádzať koľko takáto sranda stojí, pretože s každým klientom riešim túto vec individuálne, ale nie je to lacná záležitosť. Často moji klienti dosahujú vyvrcholenie, ale to ma netrápi. Koniec koncov, nemajú so mnou sex a je to iba znakom toho, že robím svoju prácu dobre. Oni hlavne potrebujú psychologické vybičovanie, ak by mu išlo iba o sex, nato má iné a ďaleko lacnejšie možnosti. Biznis prosperuje a to je pre mňa podstatné. Dúfam, že už nikdy v živote nenastane situácia, že by som sa ocitla bez práce, alebo dostala do nejakých finančných problémov. Skôr uvažujem nad tým, že keď sa raz rozhodnem ísť do dôchodku, najmem si a zaučím mladšiu silu, ktorej poskytnem možnosť realizovať saa ja si to budem viesť čisto po ekonomickej stránke. Mám dobrý pocit, že som vyhrala nad osudom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára