sobota 5. decembra 2020

Majstrovstvá Európy v sexe

Volám sa Peter. Spolu s mojou manželkou obaja tiahneme vekom na päťdesiatku a radi by sme sa podelili o jeden fantastický zážitok z majstrovstiev Európy v halovej atletike, ktoré sa konali začiatkom marca 2013 vo švédskom Göteborgu. Nie sme s manželkou žiadni veľkí športoví fanúšikovia, aj keď som v mladosti trochu do atletiky fušoval. Predovšetkým sme si mysleli, že by bolo na škodu nejsť sa pozrieť do tohto prekrásneho švédskeho mesta v čase, keď sa tam mali konať majstrovstvá v tomto nádhernom športe. Bohužiaľ, zareagovali sme trošku neskoro a v tomto čase boli všetky hoteli beznádejne zarezervované. Nezostávalo nám teda nič iné, iba sa trochu poobzerať po ubytovaní na súkromí cez internet. Podarilo sa nám vybrať jeden voľný byt vo východnej časti mesta. Bol to pekný rohový dvojizbák v starom, ale ešte stále obývanom dome. Dorazili sme tam doobeda a len čo sme vošli , počuli sme z izby nejaké podozrivé zvuky. Zostali sme zaskočení, pretože nám maklér cez internet napísal, že ten byt je prázdny. Majiteľ je údajne dlhší čas v zahraničí a prenajíma ho. Keď sme otvorili dvere na spálni, naskytol sa nám nezabudnuteľný pohľad. Traja asi tak štyridsiatnici práve klátili jednu chudučkú žienku drobnej postavy. Rozdávali si to pekne všetci naraz. Jeden z nich ležal na posteli a tá malá divoška na ňom divoko jazdila. Druhý kľačal za ňou a nakladal ju do zadočku. Tretí stál pri posteli a oboma rukami zvieral jej hlavu a prirážal si ju rytmicky k svojmu rozkroku. Všetci boli tak zaujatí touto divokou m*dačkou, že nás hneď nezbadali. Bol to fantastický pohľad, na tie hrubé penisy všetkých troch. ktorí vypĺňali všetky otvory tej blažene kňučiacej samičky. My so ženou sme fixovaní skôr na výmenu partnerov, pred pár rokmi sme si vyskúšali aj milovanie v trojke, ale takúto orgiu sme videli po prvý krát v živote. Bol to neuveriteľný pohľad a niečo takého som do tej doby mal možnosť vidieť iba v pornofilmoch. Samozrejme sledovať to takpovediac v priamom prenose, to bolo niečo skutočne špeciálne. Iba sme tam s Evou stáli, pozerali sa a neprehovorili ani jediné slovo. Po chvíli zdvihol hlavu ten chlapík čo šústal tú žienku do pusy. Najskôr sme na seba prihlúplo pozerali a potom došlo aj celkom sprosté nadávky. Až keď sme sa trošku upokojili, zistili sme, čo sa vlastne stalo. Ten, ktorému tá baba fajčila vtáka, bol brat majiteľa bytu a nemal tušenia, že sa byt prenajíma. Žil v domnienke, že si ho môže kedykoľvek požičať, pretože mal od neho kľúče. Poprosili sme ich, aby nám odpustili, že sme bez ohlásenia ako praví sedliaci vtrhli do bytu a prekazili im tak skvelé radovánky. Navrhli sme im, že my dvaja si zatiaľ vyrazíme na malú prechádzku po štvrti , aby sa mohli obliecť a dať sa do poriadku.
Keď sme sa ale asi po polhodine vrátili, tí štyria ešte neboli ani oblečení. Zrejme sa po našom odchode rozhodli, že budú pokračovať v načatom slastnom diele. aby sa zbavili nahromadených hormónov. Nechali sme ich teda osamote a išli sa pozrieť na poobedňajšie preteky. Keď sme ale sedeli na štadióne, všetky naše myšlienky sa točili okolo jedného: Čo sa asi deje v tom byte?
Bol už neskorý večer, preteky skončili a tak sme si ešte vyšli na prechádzku po meste. V uliciach vládol čulý ruch a všade bolo veľa ľudí. Skončili sme na jednom námestí v obrovskom pivnom stane, kde bolo veľmi veselo. Keď sme vošli, bolo síce všade plno, ale našťastie akurát od jedného stolu odchádzali dvaja chlapíci. Rýchlo sme k nim priskočili a obsadili tie dve miesta. Sedeli sme v rohu vedľa mladého chlapca, ktorý tam bol zjavne sólo. Objednali sme si pivo a rozprávali sme sa, keď v tom sa dal s nami do reči náš sused. Aj on sa prišiel pozrieť na majstrovstvá Európy. V stane pod takým množstvom ľudí bolo poriadne teplo. Za malú chvíľu začal v stane program. Pretože sme sedeli až úplne vzadu, museli sme sa postaviť, aby sme vôbec niečo videli. Eva stála vedľa toho chlapca. Zanedlho sa o mňa oprela a pošepkala mi, že mládenec ju pohladkal po zadku.
„Čo mám robiť?“ opýtala sa ma.
„Páčilo sa ti to?“ odpovedal som jej protiotázkou.
Na chvíľu zostala zaskočená a bola ticho, zatiaľ čo ju ten mladý drzáň hladkal ďalej.
„Veľmi ma to vzrušuje,“ zachrčala Eva, „Dúfam, že ti to nevadí?“
„Ale, nie. Vyzerá byť neškodný. Možno by som ho mal nejako povzbudiť, čo povieš? Zrejme nevie, či si môže dovoliť viac, alebo nie.“ povedal som.
Otočil som hlavu a videl som, ako mladík láska moju ženu po nohaviciach. Tiež som jej položil ruku na zadok a zakrátko sa mi podarilo rozopnúť aj gombík v prednej časti nohavíc. Mládenec jej okamžite vsunul ruku do nohavíc a hladkal ju v rozkroku. Eva začala vzdychať a bolo jasné, že je vzrušená. Pretože sme stáli v kúte, kde bola dosť tma, nikto nemohol vidieť, čo vystrájame. Mladík hladkal moju ženu v rozkroku a podľa výrazu jej tváre to nezostalo iba pri tom hladkaní. Musel jej zachádzať prstami do dierky. Objal som Evu jednou rukou, aby som ju podoprel a ona sa ku mne v stave blaženosti privinula.
„Čo robí?“ opýtal som sa jej potichu.
Eva iba potichu stonala a pošepky povedala, že jej preťahuje dieru dvoma natiahnutými prstami. Zaklonil som sa trochu dozadu, aby som sa pozrel. Eva mala nohavice do polovice zadnice stiahnuté spolu s nohavičkami. Chlapčisko ju jednou rukou hladkal po polovičkách a druhou bol zamestnaný v jej p*čke. Všimol som si ako má navretý rozkrok. Jeho erekcia sa skutočne nedala prehliadnuť. Pozrel sa na mňa a obaja sme súhlasne prikývli hlavami. Eva mala v momente nohavičky o poriadny kus nižšie. Mládenec si nenápadne vytiahol stvrdnutý kolík z nohavíc. Mal ho neuveriteľne dlhý, aj keď nie moc hrubý. Všetci prítomní sa pozerali smerom k pódiu a sledovali predstavenie a tak si nás nikto nevšímal. Mladík sa ticho presunul za Evu, ona sa mu s mojou pomocou mierne predklonila a pritisla sa zadkom k jeho rozkroku. Siahol som jej jednou rukou pod polovičku a zistil som, že má celý rozkrok premočený. Vaginálne mliečko jej stekalo po stehnách a nebolo ho skutočne málo. Cítil som, ako sa mládenec pritisol k Eve a zasunul sa jej zozadu do roztvorenej vagíny. Nerobilo mu to žiadne problémy, pretože ju má posunutú dosť dozadu a táto poloha jej neskutočne vyhovuje. Navyše mala v tej chvíli vagínu tak mokrú a mäkkú, že do nej vošiel na doraz hneď na prvý krát. Eva to nevydržala a zastonala slasťou. Bál som sa, že ju niekto bude počuť, ale kapela na pódiu hrala tak nahlas, že nebolo okrem ich nič počuť. Mal som čo robiť, aby som svoju ženu udržal a ustál mladíkove prírazy, keď sa v nej rozbehol na plné pecky. Tiež som mal obavy, že sa Eve podlomia kolená, keď tam stála predklonená a rozkročená. V tom z ničoho nič produkcia na javisku skončila a my sme to tiež museli prerušiť, aby nás nikto nenačapal. Mladík vytiahol z mojej ženy lesklého vtáka a ja som jej pomohol rýchlo si vytiahnuť nohavice a upraviť sa. Bolo to príjemné rozptýlenie, ale iba nás to navnadilo. Môj penis mi tak stál, že som mal pocit okamžitej explózie. Ani Eva nebola určite ďaleko od búrlivého orgazmu. Bolo to divné, ale vyzeralo to tak, že si nás skutočne nikto nevšimol, čo sme stvárali. Aspoň nás nemusel nikto otravovať, keď sme sa predierali k východu, všetci traja naraz. Bol to zvláštny pocit, túlať sa jarnou nocou. Všetci traja sme mysleli len na to jedno a mali sme naponáhlo. Zobrali sme si taxík. Sadli sme si dozadu k Eve, každý z jednej strany a pri jazde sme ju hladkali po stehnách a udržiavali jej rozkrok v prevádzkovej teplote.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára