nedeľa 21. mája 2023

Dominus 4 kapitola

 Mary začínala mať pocit, že Max ju zbytočne naťahuje, nič jej poriadne nedovolí a nemala ani potuchy, či sa ešte vôbec niečo okrem skúmania jej tela udeje. Náhle pocítila potrebu.

„Potrebujem ísť do kúpeľne,“ vzniesla náhle svoju požiadavku.

„Komu to teraz oznamuješ, akým spôsobom?“ upozornil nemilo prekvapený Max.

Mary zistila, že na niečo podstatné zase zabudla, tak sa popravila:

„Môj Pane, potrebujem ísť na toaletu, chce sa mi cikať. Dovolíte mi vykonať túto potrebu?“

„No vidíš, ako si si rýchlo spomenula. Dobre, ak to už v sebe neudržíš, tak choď...“

Mary si to namierila smerom do kúpeľne, otvorila dvere, nadvihla veko záchoda a chcela si sadnúť.

„Počkaj!“ okríkol ju Max „Zato nevhodné správanie ti to trochu skomplikujem a chcem, aby si ma aj vzrušila pekným pohľadom ako budeš čúrať.  Drepni si na sedadlo, udrž stabilitu a opatrne čúraj. A pekne všetko do misy, ani kvapka moču vedľa. Rozumieš!“

Mary si vyliezla na dosku, ale jednou rukou sa vzadu musela prichytiť nádržky na vodu, aby udržala stabilitu. Bolo to pre ňu náročné, ale musela rýchlo konať, lebo mechúr ju tlačil. Aj keď balancovala na ráfiku sedadla WC, snažila sa o to, aby prvý výstrek moču smeroval presne do misy. Nechcela pokaziť prianie Pána.

Max si pochvaľoval dráždivý pohľad na roztvorenú mušľu a rozhodol sa takýto moment zvečniť  fotografiou prostredníctvom mobilu. Podarilo sa mu zachytiť aj svetložltý prúd Marinho moču.

Mary po vykonaní potreby požiadala svojho Pána o dovolenie zísť zo záchodovej dosky. Utrela si šušku a dostala pokyn vrátiť sa späť do izby a ľahnúť si na posteľ. Predtým vedľa postele stála, takže pokyn ľahnúť si bol akousi predzvesťou , že sa niečo ešte bude diať.

Max si na chvíľu odskočil do inej miestnosti a zdržal sa tam pár minút. Bolo počuť ako prehrabával nejaké veci. Mary ležala poslušne na posteli a čakala čo sa bude diať. Spodné prádlo, ktoré mala stále na sebe si ponechala. Nechcela riskovať vyhrešenie zato, že by sa v niečo unáhlila. Mala reagovať iba na pokyny svojho Pána.

Keď sa Max vrátil, držal v ruke dva povrazy.

„Fenka, aj keď som ti vravel, že ešte nič nebude a budeme pokračovať v tvojom objavovaní, to slovné spojenie nič nebude, netreba brať doslovne. Vždy niečo bude. Teraz zostaň ležať ako si a ja si ťa pekne zafixujem.“

Max vzal oba povrazy a pripevnil ich k hlave postele, potom jeden obtočil najprv okolo Marinho ľavého zápästia, potom chytil do ruky jej ľavý prsník, obtočil ním prsník a nakoniec jej obtočil ľavý členok a potom ho priviazal späť k hlave postele. Celý proces zopakoval aj s jej pravou stranou. Pohľad, ktorý ho privítal, keď stál na konci postele, bol neuveriteľný. Mary mala ruky pripevnené k hlave postele, prehnuté na chrbát, členky takmer k hlave postele, ale najzaujímavejšia časť bola, keď teraz mohol vidieť jej dieru, hoci stále mierne zakrytú pyskami ohanbia, ale jej zadok bol úplne odhalený. Vedel, že Mary sa teraz nemôže pohnúť a mal určitý plán ako si užiť.

Zo šuflíka na bočnom stolíku vytiahol šesť kolíkov cez ktoré boli prevlečené šnúrky. Kolíky rovnomerne pripevnil na veľké pysky ohanbia po celej ich dĺžkovej línii. Potom postupne natiahol jednotlivé šnúrky a priviazal k stehnám. Aby všetko dobre držalo, poistil to lepiacou páskou. Teraz sa mu podarilo odhaliť Marinu kundu úplne. Videl jej klitoris vyčnievajúci von, ako keby prosil, aby sa ho dotkol, a jej prekrvená diera bola fantastická. Hoci vyzerala na prvý pohľad trochu nedostatočne vlhká, vedel, že sa to čoskoro napraví. Ani tento moment si nemohol nechať ujsť a zhotovil ďalšie fotografie Marinej kundy.

„Vieš fena, ten pohľad na teba takto je nádherný. Mohol by som ťa tu takto držať celú noc, ale ty očakávaš viac... a poďme teda bádať.“

Pokračovanie 4.kapitoly

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára